20 Μαΐου 2024
  • 20 Μαΐου 2024
  • Home
  • Δελτία Τύπου
  • «Συνάντηση Μ. Τζελέπη με το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Ν. Σερρών»

«Συνάντηση Μ. Τζελέπη με το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Ν. Σερρών»

By on 11 Απριλίου 2016 0 39 Views

Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης, πραγματοποίησε συνάντηση σήμερα, Δευτέρα 11-4-2016 με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ν. Σερρών, κ. Άλκη Απιδόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Προεδρείου για τα «μεγάλα ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους του Ν. Σερρών».

Ειδικότερα, στην αρχή της συνάντησης, ο Βουλευτής ενημέρωσε το Προεδρείο για τις Κοινοβουλευτικές ενέργειες που έχει ήδη προβεί και την υπ’ αριθμόν Α.Π.: 4649/8-4-2016 Ερώτηση που έχει καταθέσει προς τους Υπουργούς: Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργο Κατρούγκαλο, Εσωτερικών, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και Οικονομίας, κ. Γιώργο Σταθάκη σχετικά με τον «αποκλεισμό των Δήμων Σερρών, Νέας Ζίχνης, Ηράκλειας, Βισαλτίας, Εμμ. Παππά και Αμφίπολης του Ν. Σερρών από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ενημέρωσε τον Βουλευτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Νομού. Τόσο ο κ. Τζελέπης όσο και ο κ. Απιδόπουλος συμφώνησαν ότι θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργειες προκειμένου να ενταχθούν όλοι οι Δήμοι του Ν. Σερρών στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Επίσης, ο κ. Τζελέπης δεσμεύτηκε ότι θα προβεί σ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποπληρωθούν οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δόμων: «Βοήθεια στο σπίτι» και «Καθαρίστριες εκπαίδευσης», οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες.      Τέλος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου ζήτησε από τον Βουλευτή, να προβεί σ’ όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την άμεση αποπεράτωση και παράδοση των εργατικών κατοικιών στην Νιγρίτα.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί στενά τα παραπάνω ζητήματα και θα τα αναδεικνύει διαρκώς σε Κοινοβουλευτικό επίπεδο, όπως επίσης θα βρίσκεται σε επικοινωνία και συνεργασία με το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους του Νομού.