20 Μαΐου 2024
  • 20 Μαΐου 2024

Σπατάλησε το δημόσιο πλούτο η κυβέρνηση της Ν.Δ.

By on 14 Σεπτεμβρίου 2009 0 43 Views


Με ενθουσιασμό δέχθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής του Σιδηροκάστρου τον κ. Τζελέπη, ο οποίος τόνισε, «είναι κοινός ο αγώνας, αλλά μεγάλη η ευθύνη μου. Ευθύνη που αναλαμβάνω χωρίς να διστάσω γιατί ξέρω ότι με την στήριξη και την συμμετοχή σας μπορώ να συμβάλλω να γίνει πράξη το όνειρο όλων μας». Κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν την προσπάθειά του και να μεταφέρουν σε ολόκληρη την περιοχή το μήνυμα της νίκης. Επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία ότι δεν έδωσε καμία ευκαιρία ανάπτυξης στην περιοχή και την οδήγησε στο μαρασμό. Τόνισε ότι, «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θέλει κάθε περιφέρεια να καταστεί ξεχωριστή. Να αποκτήσει τη δική της ισχυρή ταυτότητα, να είναι πρωτοπόρα στον τομέα που αυτή θα διαλέξει, ανάλογα με τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, τη γεωγραφική της θέση, το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και τους υλικούς πόρους, την πολιτιστική κληρονομιά και τον φυσικό πλούτο».

Είναι μεγάλη τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη και είμαι έτοιμος να την αναλάβω, σημείωσε, προσθέτοντας πως « η 5η Οκτωβρίου θα μας βρει δίπλα-δίπλα στο νέο ξεκίνημα για μια περήφανη Ελλάδα και ένα νομό που μας αξίζει».

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., συνεχίζοντας τις επαφές του, το απόγευμα της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί τα παρακάτω Δημοτικά Διαμερίσματα: Μεσοράχη, Σφελινός, Σκοπιά, Λευκοθέα – Μανδήλι, Αλιστράτη, Αγγίστα και Κρηνίδα.

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ο κ. Τζελέπης, θα συναντηθεί στις 8.00 το πρωί με τον Νομάρχη Σερρών κ. Στέφανο Φωτιάδη και θα επισκεφθεί τις Υπηρεσίες της Νομαρχίας. Στην συνέχεια θα επισκεφθεί τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών.

Το απόγευμα της Παρασκευής θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με κατοίκους στα παρακάτω δημοτικά διαμερίσματα: Κεφαλοχώρι, Καλόκαστρο, Λιβαδοχώρι, Βαρικό, Άμπελοι, Τριανταφυλλιά, Λυγαριά, Σισαμιά, Βέργη και Δημητρίτσι.