19 Μαΐου 2024
  • 19 Μαΐου 2024
  • Home
  • Δελτία Τύπου
  • «Η βία της Δεύτερης φοράς Αριστερά απέναντι στους αγρότες»

«Η βία της Δεύτερης φοράς Αριστερά απέναντι στους αγρότες»

By on 18 Νοεμβρίου 2015 0 41 Views

Δήλωση Μ. Τζελέπη με αφορμή τα  επεισόδια που διεξήχθησαν στην κινητοποίηση των αγροτών

Ο Βουλευτής και υπεύθυνος του ΚΤΕ Αγροτικού τομέα της ΚΟ Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης καταγγέλλει με κάθε τρόπο τη βία της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη σημερινή, μαζική και πολυπληθή συγκέντρωση των αγροτών ενάντια στα σκληρά και επώδυνα μέτρα του 3ου μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου.

Οι αγρότες δεν κατέβηκαν απ’ όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα απλώς για να μιμηθούν τις συνήθεις πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά για να βροντοφωνάξουν ότι δεν μπορούν να επιβιώσουν με τα φοροεισπρακτικά και εισφοροεισπρακτικά μέτρα που ακολουθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τα οποία δεν διανοήθηκε ποτέ καμία προηγούμενη Κυβέρνηση να πάρει.

Τα δακρυγόνα και η πρωτοφανής, αστυνομική βία που δέχτηκαν οι  αγρότες και είναι καθ’ όλα καταδικαστέα δεν μπορούν να θολώσουν ή να αποκρύψουν την αλήθεια, δηλαδή την παταγώδη αποτυχία της Κυβέρνησης να κατανοήσει ότι τα οικονομικά αδιέξοδα μπορούν να λυθούν μόνο με αναπτυξιακά κίνητρα στους αγρότες και επενδύσεις στον αγροτικό τομέα και όχι με οποιαδήποτε μορφή βίας.