20 Μαΐου 2024
  • 20 Μαΐου 2024

Ομιλία επί νομοσχεδίου για το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων

By on 15 Φεβρουαρίου 2011 0 37 Views

“ο κ Τζελέπης μετά την συνάντηση εργασίας που είχε στο Εργοστάσιο Σερρών της ΕΒΖ με τον Διευθυντή του κ. Δημήτρη Γιαννακίδη και την επικοινωνία με την Υποδιοικητή της Αγροτικής Τράπεζας κα Ντίνα Λάζαρη καθώς και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΒΖ κ Λάμπρο Χαραλάμπους, επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Βιομηχανίας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Άρη Δρογαλά, τον πρόεδρο του Συλλόγου τευτλοεξαγωγέων  κ .Χρήστο Βαρούτη, τον πρόεδρο των μονίμων υπαλλήλων του Εργοστασίου Σερρών κ. Χριστόδουλο Βαρκάκη, τον πρόεδρο των εποχιακών υπαλλήλων κ. Πολυχρόνη Παρασκευά, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των εργαζομένων κ. Μανώλη Λαγογιάννη και τον πρόεδρο των φορτοεκφορτωτών κ. Αντώνη Μαυρομάτη.
Στη συζήτηση που ακολούθησε αποσαφηνίσθηκαν πολλά θέματα, που άπτονται της συνέχισης της λειτουργίας του Εργοστασίου Σερρών.
Ο κ. Τζελέπης μετά την λήξη της σύσκεψης, τόνισε με βεβαιότητα πως το Εργοστάσιο Ζάχαρης Σερρών θα λειτουργήσει το 2011, γιατί δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, καθώς οι συγκυρίες, οικονομικές και κοινωνικές, δεν επιτρέπουν την απενεργοποίηση ενός μεγάλου κύκλου εργασιών στο νομό μας  

Όπως είπε ο βουλευτής, το έμμεσο και άμεσο τίμημα της λειτουργίας του Εργοστασίου είναι πολύ μικρότερο από αυτό που θα προκύψει αν δεν λειτουργήσει.

Ο κ. Τζελέπης αναφέρθηκε επίσης στους λόγους που αναπτύχθηκαν και σηματοδοτούν την αναγκαιότητα της λειτουργίας του Εργοστασίου, για την περιοχή των Σερρών, ξεκαθαρίζοντας πως είναι μονόδρομος η λειτουργία του Εργοστασίου για το 2011.