20 Μαΐου 2024
  • 20 Μαΐου 2024
  • Home
  • Άρθρα - Ομιλίες
  • Δευτερολογία Ν/Σ «Σύστημα προστασίας και ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας»

Δευτερολογία Ν/Σ «Σύστημα προστασίας και ασφάλισης της αγροτικής δραστηριότητας»

By on 3 Σεπτεμβρίου 2010 0 38 Views

“Ως βουλευτής αλλά και ως Σερραίος πολίτης, οφείλω να αναγνωρίσω και να εξάρω την σημαντική πρωτοβουλία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου μας, για μια σωστή ανάπτυξη επιχειρηματικών και επενδυτικών συνεργασιών, με αμοιβαία οφέλη, όπως επισημαίνει και ο πρόεδρος του ΔΣ κ Δρογαλάς και εύχομαι όχι μόνο να ευοδωθεί ο σκοπός υπογραφής του μνημονίου αυτής της συνεργασίας, αλλά να σταθεί η σημερινή συνεδρίαση, η δυναμική συνέχεια της επιχειρηματικής εξωστρέφειας του νομού μας και της ήδη δρομολογημένης από το Επιμελητήριο αναζήτησης στρατηγικών εταίρων για την ανάπτυξή του.
Στις δύσκολες αυτές εποχές της οικονομικής ύφεσης, θα πρέπει να γίνει κατανοητό και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου γνωρίζει πολύ καλά, πως η επιχειρηματικότητα συνεχίζεται. Οι ευκαιρίες για επιχειρηματικές δράσεις και συνεργασίες υπάρχουν και η σημερινή Κυβέρνηση με τον Γιώργο Παπανδρέου, απέδειξε πως όχι μόνο θα φέρει το δημοσιονομικό νοικοκύρεμα αλλά πως θέτει παράλληλα τα θεμέλια ενός σωστού επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη χώρα.
Επομένως οι συγκεκριμένες, όπως η σημερινή, δράσεις του σερραϊκού Επιμελητηρίου, όχι μόνο με βρίσκουν σύμφωνο, αλλά και ένθερμο υποστηρικτή της υλοποίησης και επέκτασης αυτής της συνεργασίας.